The evaluation on test-dev and test-standard keeps 'submitted' status but doesn't show results

hi,
I submitted result files to test-dev and test-standard evaluation and the server keeps the ‘submitted’ status without returning any result. I have lost my chance in test-standard today? Could you please check it?
Thanks

Hi @yixuan_qiao, Sorry for the inconvenience. It is fixed now!

your people works very hard. Thanks a lot :slight_smile:

My submissions for test-dev always keep the “submitted” status for hours in the last 2 weeks,it is quite disturbing, hope you guys can fix it, thanks.

Hi @Donnie_Darco,

Sorry for the inconvenience and it is fixed.

My aforementioned problems occurs again, hope you guys can fix it, thanks

so am i, :slightly_frowning_face:

it is broken again, hope you guys can fix it, thx

Hi @yixuan_qiao, @Donnie_Darco, It is fixed now the submissions will be evaluated soon!

Thanks for your help

hi, it is broken again?

Hi @yixuan_qiao, It should be working now. Sorry for the troubles.

just in time, thanks a lot

hi, it is broken again?

Hi @Donnie_Darco, sorry for the inconvenience. It is fixed and the submissions should be evaluated in few mins.

Hi, aforementioned problem occurs again.

Hi @gkwon,
This is fixed and you submission should be evaluated soon.

Hi, submitted to test-dev and got the following error:

FileNotFoundError: [Errno 2] No such file or directory: ‘/tmp/tmp9ornef7n/compute/submission_files/submission_85838/822d5f62-5ffa-410a-8883-fd538426c127.json’

Thanks!